Ahad, 18 Disember 2011

Bullshits

Sampai-sampai muadzam. 1st thing nak buat mesti mengadap laptop.Spastik betul ! Dengan harapan Julian casablancas ada hantar Pm mintak kua dating sesame la .
Sangat !
Online-online je ternampak pulak status budak paling hot kluang cakap nak keluar dating . Aku MEMANG online sebab nak tengok status2 dia pasal kisah cinta dia hari2 pun.Pelik aku..setiap minggu tukar relationship. Kata hot sangat ,asal pakwe xlekat2? Tu la padah kalau edit picture macam selena gomez tapi jumpa depan2 bak bulan berkawah menanti itik pulang terkedek2. (tak bek mengumpat orang ye anak-anak..don't try this at home)
Ok sebenarnya ini lah cara saya update blog ketika pissed off. Aku sebenarnya ngah pissed off dengan salah satu lecturer aku . Confirm dia nak hentam kitorang semua sebab salah buat assignment . Duh . Kalau la kitorang ni anak-anak sidek,rasenye xde la camni.. kitorang ni dah la kategori sengal2 penguin . Bagi tu la ape nak kena buat..apa perlu ada..ni senyap2 je..tibe2 hantar..DANG ! kena reject ! tak ke bahagia keanak cucu tu rasanya ?
Aku memang paling bling2 dihati bila dapat tau usaha buat assignment sia-sia . Ceh padahal bukan aku buat pun,member aku yang buat.. Tapi tetap aa rase sakit hati sebab markah same2 tong2 thai song bhaii... deym ! habislahh carry mark aku . Daripada hidup campus yang indah ,bertukar menjadi alamanda putrajaya yang dah kena banjir tsunami ! deym deym deym!!!

Ei pelish la..aku btol2 pissed off ni. Nak kata salah lecturer tu taley gak..sebab kitorang jugak yang pandai tahap genius segenius adi putra sebab terasa terlalu genius sampai xdatang langsung jumpe madam tanya apa kena buat . Biasa la..budak terhebat alaf ini ..dean list uwh ! gila kau x hebat ? (ok stop perasan sekarang,sekian)  dah tu bila salah..gelabah susu cap ibu dan anak !
Memang tak lah!


INI LAH CARA NEYNA NGAH PISSED OFF UPDATE BLOG.SEKIAN



2 ulasan:

  1. following blog ini yeah:) slmt berblogwalking~

    BalasPadam
  2. following blog ini yeah:) slmt berblogwalking~

    BalasPadam