Ahad, 31 Oktober 2010

Its Genting Baby !



Haha..siape la sangka..abah yang susah nak bagi lepas kitorang yang degil macam badak sumbu ni g genting bersama kawan-kawan..haha..kawan xberapa nak kawan la..ni macam..lebih kurang PAKWE BARU KAKAK .atau lebih afdal lagi..SCANDLE KAKAK saya yang ajak..aku n diea on sahajaa..:)

Yang turut Terlibat :

-Hazwan [scandle kakak]
-Nadiah [kakak gwe]
-GUE [budak paling hot alaf ini..bahahahha]
-Ateng [ kawan baik hazwan]
-Sonata [ adik hazwan ] <- name die sebenar hazami. Hazami kn nyanyi lagu sonata musim salju



AKTIVITI :


Hari Jumaat :

hazwan amik aku kat jb [uma kak iela.] naik ESTIMA ..woiii !! aku jakun woi..pintu keta die bukak sirikkk!! aku kagumm...padahal diorang xde pape sbb diorang celik2 mata dah pakai baby kiko..aku pakai brand mamiko je..! dan pada masa itu citer hindustan telah berlaku..dimana ada sedikit pertelingkahan antara aku dan ex aku yang menganggap aku adalah ayam kampung jagaan shugardaddy . dan blablabla [<-pemalas nak mampos nk cerita apahal] naik kl..sampai malam [ hazwan bawak kereta sangat lambat macam siput ].ambik nadiah kat UM .pergi makan sambil SESAT-SESAT SIKIT biase la..budak johor naik kl..kami ni ikut signboard je.. !

COMMENT UNTUK MAJLIS PERBANDARAN KL - SILA LA PERBETULKAN SIGNBOARD ANDA YANG RUMIT MACAM CURL-INK ! TERIMA KASIH :))))))


Hari Sabtu :

pukul 10 gerak dari um..sbab diorang [hazwan.ateng & sonata ] janji melayu ..janji kul 9..pastu kul 9 suku diorang baru bangun tido :))) !! kitorang punye excited,kul 8 da bangun..<-pentipu ! sampai gedebak gedebukk!! sampai atas skali kul 2 ! yeayyy..kami lah GENG LEMBAB !^^




masa nie hazwan snap..so die xde.haha

nak nek benda pusing2 !! yeayyy!!

aku sanad comel..jgn jelesssssss..bahahaha

yeayy !! aku wanita pendekkk!! dan dua galah panjang!

ini adalah pengantin baru


ni aku dengan sonata si budak kecik.hehe


asik diorang je..semak woi..tepi tepi!! gambar aku plakkk! ahhaha[jahat]

sonata muke cam anak mat sallehhh..aku gemok woo..tembam cam dottie

sonata dengki..die candid aku


ni aku dengan ateng..ngah gerun nak naik benda tinggi2 tuuu! ee seramm..die ni suke amik gambar ngn aku sbb aku baik .hahahah


asal aku macamtu wei ! terangkan skett!!

nak sket aa gule2 !!!

akulah si budak pendekk!! da basah kena hujan..rambut da macam megan fox lepas bersalin


saya sangat putih yaww ! jangan jelez y'allss !!



masa ini belum hujan ye anak-anak..

dah macam pengantin baru la pulak..dak kecik ni suke naa posing! haha

haha..mase ni aku xtau sonata nk snap pic ! ^^


Jumaat, 22 Oktober 2010

Sehari Bersama Angah :))

Today kitorang beronggeng same2 ! neyna & angah yang kecoh lagi kampung [babi je ayat] lepak2 kat bandar dengan muke slamber-dog




Masa ngah jalan2..neyna nampak baju cantikkk.....so beli ! tu la die lau pompuan kua..ade je benda nk shopping! haha..biase lah tu.. aku ngn angah kn biase ^^

ni antara video yang sempat kami hambik di pizza hut:


video



Ni la contoh keselekehan kami berdua :




haha..kelakar la..dah la makan guna tangan..sudu ngan garpu ade kot..saje je nk gune tangan..biase la..kami ni BUDAK KAMPUNG .Hahaha




ni plak antara gambar2 posing yang sempat disnap :




thats all folks .Thanks :)


Rabu, 20 Oktober 2010

Video ye anak-anak

video






siapa nak dengar katak bentong menyanyi???



percubaan kali pertama :



video




percubaan kedua ye anak-anak [suara xsampai so nyanyi slow2] <-bodoh kn siap ada ehem3 !.tak tahan beb
video












sekian.kutukan anda di sulami dengan jutaan tanda terima kasih.

Entah

Ni la cara neyna malas update blog . sekian





HARAPAN DATANG KEJAP. LEPASTU DIA HILANG KENA HANYUT OMBAK TSUNAMI


ASAL NEYNA CAKAP CAMNI ? SEBAB SEMALAM..MACAM ADA HARAPAN..TODAY..DIE HILANG N MENDIAMKAN DIRI .BODOH LA KAU . WHAT IS WHAT ? NEYNA RASA MACAM NK LOMPAT-LOMPAT KATIL SAMPAI PATAH SO ABAH BELIKAN BARU YEAY :)



....................................................................................................................................

Selasa, 19 Oktober 2010

Mulai Bahagia

Malas nk explain kenapa..tapi yang pasti today neyna HAPPY GILLER !!!





Baiklah anak-anak..nampak tak huruf besar gajah diatas ? dah menunjukkan sangat bukan betapa happynya neyna sekarang ? ^^ huhu !


sebab neyna happy neyna ade denga lagu au..lagu ni xtau la sape nyanyi..tapi video tu ada 2 perempuan yang perkenalkan diri diorang sebagai SINTA & JOJO joget2..AND NEYNA SUKE SEBAB DIORANG COMEL !!


lagu die lyric macamnie ..

"Dasar kau keong racun..baru kenal ehh ngajak tidurr ..! ngomong gakk sopan santun..kau pikir aku ayam kampung ! "


hahaha LAGI LAGI LAGI


"EHH KU TAKUT SEKALI..TANPA BASA BASI..KAU AJAK HAPPY-HAPPY !"


hahahaha...kelakar kan ;p


"SORYY3 dik..jangan remehkan aku..SORRY3 bang..ku bukan cewek murahan"



cantik perempuan berbaju PINK tersebut :)))



video

..........................................................................................................................

Berhenti Berharap !




Neyna da mula dapat rasa yang neyna ni cuma bertepuk sebelah tangan .neyna rasa..neyna ni cam memaksa-maksa orang suka neyna. SUKA LA SUKA LA KENAPA KAU TAK SUKA AKU WOI ! BODOH LA KAU..HAMBIK NI TAPAK KAKI !

NEYNA NEYNA , ORANG DAH TAK SUKA KAU NEYNA..KAU BLAH LA..TAK MALU KE HARAPKAN BULAN JATUH KERIBA ? <- ayat frust suda ! ntah la erk..makin lama neyna harap kat die makin rase diri ni tak malu ! wahahahahaha.. <------ muke tak tau malu (T.T)


kn best lau ade 1 laki yang betul2 sayangkan aku..nk jaga aku..ikhlas n xpernah pakse aku buat itu ini..tapi cume senyum tgk aku bahagia .. BERANGAN LAH KAU NEYNA !!


Tips bila neyna KECEWA :

-makan nasi ayam sambil online [ngah buat]
-tengok tb -haha babi je ayat ..padahal ngan xkecewa pn tgk tb gak.
-entah
-bodoh
-kecewa menangis lah BABI

A = "woi neyna asal kau suka cakap babi ?"

D = "biarlah babi ! "

A = "tak baik tau cakap orang babi ! "

D = "tau la (T_T)"

cicak melompat !

A = "Eh kau mak kau BABI BABI BABI "

D = "eee..mane boleh cakap babi ! aku cakap babi sekali kau cakap babi 3 kali"





MORAL OF THE STORY : JANGAN CAKAP BABI LA BABI





..........................................................................................................................................

HOT REPORTER STORY Y'ALL'S !!


ade sroang kawan abang aku ni bersana SRG bukan nama sebenar.die ni kn..ade awek tau..tup tap..aku xtau ape2...tibe2 tau die ngn kwn lame aku mase kat skola molek dlu y'alls !! huhuhu...;p


hot couple y'alls .huhu..saje je dengki srg ni..sebab die suke dengki reputasi artis papan atas cam neyna ya'lls !! ^^

Isnin, 18 Oktober 2010

To Whom I Like & To Whom I hate


Neyna tahan kencing sebab = pemalas nak mampos nak pergi toilet bila duduk depan pc

sebab : takot orang lain take over pc .. tettttttttttttttttttt*
memang alasan babi giler.


P/S : NEYNA TUNGGU ORANG YANG NEYNA SUKA TU ONLINE TAPI DIE XONLINE ONLINE..MANE ENTAH ! LAPTOP ROSAK ATAU DIA MALAS NAK LAYAN NEYNA HODOH. HAHAHA.. :) [ KESIAN KAU NEYNA..TAKDE ORANG SUKA KAU..TAK LAKU..] ini lah dia..nasib janda muda ye anak-anak..hahahah...janda keee??

-aku suka gila kat die nyahhh!!
-sebab die comel
-lepastu die baik
-tapi dia tak suka aku kot
-sebab dia comel
-sebab die baik
-so aku bunuh diri terjun tingkat 16 wisma bunga
-bodoh kau neyna
-orang tak suke kau blah la..tak malu ke
-haha..peduli ape aku


neyna gila cakap sorang2 ****



peduli aper..memang dah lumrah kodd ...cinta itu xmesti harus memiliki !!


sambung cite sal tadi :[tibe-tibe je tuka topik]

dalam rumah ni..pantang lepa kejap..laptop di-take over oleh makhlok asing .

makhlok asing = ahli family yg len .


Tadi neyna on..pastu ade ex neyna sorang tanye pasal blog ex couple die..
err...
faham tak ?
ex neyna punya ex . EX NEYNA [ lelaki ] PUNYER EX [ perempuan ]
so neyna tgk la blog minah ni..die tanye..ade lagi x EX die tu kutuk2 die
neyna cakap xde .
lepastu die cakap = 'haha'

MOTIF : ENTAH !


p/s untuk ex neyna :

Dah kenapa kau ex ? makan lauk basi terlebih ke atau tersedak sudu ?





..........................................................................................................................................................
SI BABI MENGAUMM!!






Secara babi nya..emosi neyna xstabil sebab tadi ..ada cerita pasal babi kedengaran kat telinga neyna ..

babi tersebut : PARIAK A/L BANGLADESH
Umur : 21 TAHUN
KES :MENCARUT MARUT DENGAN NIAT MEMBUNUH REPUTASI ARTIS PAPAN ATAS
Gambar :

babi bukan ? dia memang sial bin jalang .

tetttt [ hp bunyik ]

mesej : mUngKin Kah Ku TeMAn BiAsA...sEaWaLnYa KiTa BeRjUmPa..MuNgKiN kAh KaU tIdAk MeRaSa PeRbEdAaNNyA?mUNgKiN bILa TiBa SaaTNyA kItA kN tEtaP bERsAmA,mUNgKIn KItA kAn JaTuH cINta.mUNGKinkAh??

from : PARIAK PUKIMAK [nama dalam hp]

ye anak-anak...ayat rempit ye anak-anak..

lepastu dapat mesej dari GF dier pulak.

"Ema mintak hp..macam2 alasan die kasi diana..geram ema.."



then ..neyna foward mesej tersebut dan hantar pada gf yak untuk mengeruhkan suasana..bahahahahahhahahahahahhahaha [ ketawa jahat ]

FACT : semalam pariak FUCK-FUCK kan neyna dengan ema..Today die hantar mesej rempit tadi :) babi bukan dia anak-anak ?


ema call...[lepas class] ..n then..BOOM....!! cerita hot story keluar !! ^^

Antaranyaa : [jeng jeng jengg!!]


-Diana dah lobos ditebuk tupai [statement anjing dari pariak pukimak ]

-Diana tarik n PAKSA [ye..pakse ye anak-anakk..] paksa pariak cium dia..whoaa..mungkin dia sangat hensem seperti JULIAN CASABLANCAS ye anak-anak..sampai diana paksa dia cium diana...

-Diana ni mulut jahat. suka maki-maki .. ye..itu dia ye anak-anakk...kalau orang dah buat babi..jangan maki ye anak-anak..bagi gula2..baru betul ye anak-anak ....:)

-Pariak nak kenakan diana..dia nk diana tangkap cintan kat die gila2 lepastu die nak blah camtu jee..whoaaa...mungkin diana bodoh dan cepat terpedaya dengan budak lap meja tu ye anak-anak? laa...fakta baru tu..tulis dalam diary yee ....:)

dan bermacam-macam lagi lah ye anak-anak


rasa macam bahagia ye..dengar cerita-cerita artis papan atas seperti ini :)


diana dengan tanpa rasa serba salah dan segan silu..terus pergi ke inbox FB die dan hantar mesej yang berbunyi begini ye anak-anak :) :


woi bangla ! kau ingat aku xtau pe ko cite sal aku kat ayu? kat ema? kat dak2 kedai ke ? fuck aa wey ! aku tau sume cite ko..ape ko ckp sal aku sume aku da tau

ko nak sangat cari pasal ngan aku kan ? okay..let the game start k derr !!lu bukak game..lu redah game ni sampai habis cerita :)

lu jangan sampai wa g uma lu..jumpe mak lu..kakak lu..abg ipar lu sume..story sume sal lu er..pe lu dah buat..jgn smpai wa bawak sume pompuan2 lu yg lu pna ngandungkan..yg lu pnah men2kn..wa cite dari A-Z. lu cari pasal ngn wa kan ? lu tanggung der !

lu nk cakap ape? wa xde dara ? lu nak wa heret faiz jumpe lu depan2 ? ok..lau lu nk kepastian..wa akan heret die jumpe lu..tanye die pna pecah dara wa ke x..lau die ckp xpnah..n wa masih ada dara..wa nk lempang muke lu depan dak2 kedai lu? de bran ?

wa xreti der nk cari gado ngn jantan murah ..buang masa wa..stakat keje lap meja..muke pun xde..teruna pun lobos.. plesing pakai barang spedo..wa xde heran sikit pun kat lu k

lu cte pe kat ema? wa tarik lu..cium lu?? bapak fake sial !! lu mmg pukimak reti wat cite..lu cite kat ayu macam2 sal wa..ckp wa ni..wa itu..wa ilek je..wa mls nk bukak cite lu..wa cite skg antara lu ngn gua ! wa xde libatkan org heh..

lu lau xnk mintak maaf kat wa..lu tgk aa..lu ingat lu besar mane derr?? budak2 lu baju apa?? double? triple? ingat wa takot ? hey please la er..lu tu stakat DIK-DIK je bagi wa..xde pelajaran..muke pun xhensem..hina doo lu !

pastu lu nak cakap wa da lobos la..lu ketawakan wa gado ngn elina? wa da bek ngn die la der..lu nk wa spakat ngn die jumpe mak lu? lu ckp wa hiopkrit ?? sbb solat ? sbb tlg tokmak wa?? hey..itu kewajipan wa sebagai islam..lu xnk solat 2 lu punye hal dengan tuhan lu..nanti kat akhirat..wa babai2 lu je der ! lu keje asik men tinggal men tinggal..ntah2 da ada AIDS..

lu ckp kat ema..lu nk kenakan wa? nk wa tangkap cintan ngn lu..pastu lu nk blah ?? FUCK FUCK FUCK ! wa nk plak layan dak low class cam lu !

lu sedar2 la derr..wa xnk cari gado ngn lu..tp lu wat wa macam anjing..lu nk lu cari..lu xnk lu kutuk2 wa macam cibai..lu mg cari hal !





ye itu dia anak-anak..jangan cari gado dengan diana ye anak-anak..diana ni memang tak cari pasal dengan orang..tapi sekali orang da cari pasal dengan dia...jangan pelik kalau benda ni berlaku ye anak anak :)

Khamis, 14 Oktober 2010

Hidup Men-Single :)




Hurm..rase akward giller pula kan hidup membujang niee..xde pe nk pk..bangun pagi..tak de nak mesej sape-sape..petang-petang tgk cerita cinta kirana,.rasa indah tapi terfikir pada siapa-siapa lagi..huhu..pelik pelik

tapi perasaan ni la yang membuatkan aku rasa bebas.. bebas dari segala belenggu yang menghimpit selama ini .huhu

ni la yang aku nak selama ni..hidup tanpe bf disisi..lebih best.lebih rasa FLY !!!!!! ^^








TERIMA KASIH MEMBAHAGIA KAN AKU

AKU MOHON MAAF ATAS SEGALA PERKARA YANG TELAH AKU LAKUKAN YANG MUNGKIN TELAH MENYAKITKAN HATI SESIAPA..AKU MOHON MAAF..AKU SAYANG ORANG SEKELILING AKU ..




*************************