Khamis, 23 Disember 2010

New Stupidity life

At last neyna ada jugak masa nk mengadap laptop ..[walaupun mata dah rabak mintak tido] ..neyna dah keje now

kat mana? ha..itu RAHSIA

tapi neyna kira keje saje-saje la sebab nak cari duit ..nak belanje mak n abah pulak :)

slema neyna berkerja ni..xde ape yang best selain

TENSEN
PENAT
BOSAN
MENGANTUK
TAK DE LIFE
BODOH
KENA MARAH
KENA TUDUH
KENA ARAH BUAT ITU INI
KERJA MACAM GONG-GONG


menarik bukan termpat kerja saya ? sekian terima kasih.






itu sahaja lah buat sementara waktu..mata saya dah mintak tido !


sekian

Selasa, 30 November 2010

Side of me you didn't know



Bosan dengar pandangan orang pada neyna.


entah kenapa..ramai la orang yang kenal neyna baru la berapa bulan sangat..kenal neyna pun dari telinga ke mulut ..lepastu nk buat buat macam kenal neyna ni SANGAT-SANGAT ! hell shit ! nk kena marah bahasa indo ke ha?? " dasar bajingan lho !
haha..jahat gile <--


kalau nak sangat tau neyna ni macamane orangnye..meh kak neyna explain sikit ye anak-anak :)


1) SANGAT-SANGAT PANAS BARAN .

-example :

neyna ada 1 kakak .dia ni agak penyabar la..dia ngah bawak kereta ..lepastu ader la kereta ni macam sial..men jalan je padahal lampu merah..akak neyna cakap " eh kereta ni..nak mampos agaknye" [nada slow] . neyna pulak " eh babi la kau kereta sial ! excident mampos lagi bagus la kau ! baru dapat lesen ke ape ?p er? patot la bodoh ! kereta da la buruk ! babi betul..bodoh ! bawak kereta macam jalan bapak kau je...blablabla" n akak pandang neyna . dalam hati [ kau kenapa?] haha

2) PALING BENCI MENUNGGU

Neyna punya ex ni ..die dah janji nk keluar dengan neyna . neyna pun siap siap. dangg! janji pukul 2 . pukul 3 lebih neyna call-call die ckp" kejap kejap" ok..neyna da hangin da..tunggu lagi..sampai pukul 4 lebih .. neyna tukar baju...basuh makeup ! neyna nangis ! die call neyna maki sambil nangis " babi kau ingat aku apa tunggu kau macam babu ? kalau xboleh tepati tak payah berjanji ! sial tau x kau ni ?? babi ! mls aku nk kua dengan kau lagi ! "
n the die ajak jugak kua..sepanjang dalam kereta..neyna nangis je ! xberbual langsung ! sbb terlampau sakit hati :)


3)MENYAMPAH DENGAN PAKSAAN

Neyna paling benci all kind of paksaa.jangan menggesa aku buat ini buat itu .apahal ?? aku xsuke paham x ?? [garang!]


4) NEYNA XSUKA LELAKI YANG XSUKA PEREMPUAN BERTUDUNG

Ape salah la org 2 nk pakai tudung ? kan comel..pahal yg nk halang2?? kau ingat kau hot sgt ke nk suh awek ko dress sexy2 ?? ko pun xde keluar pakai spender je kn ? ape benda la korang ni xpaham akakkk !! ^^

5) NEYNA XSUKA ORANG KUTUK ORANG YANG TAK KUTUK DIER

padahal kenal pun tak..tau nama je..nk kutuk2 ..apahal kn > cheh ..;p..betul la kn..org 2 xde hal dengan kau..yang kau nk kutuk2 die knp..ape masalah la korang ni..haihh..get a life laa...

6) NEYNA XSUKA ORANG BAGI HARAPAN PALSU

faham2 suda :)




- garang
- tak suke perempuan gedik n lelaki miang
- benci orang perasan hot
- xsuke ornag berlagak
- anti org cakap xserupa bikin
- penipu ? go away !!
- suka pada benda2 pelik


DAN BANYAK LAGI . MALAS NK SAMBUNG SEBAB TAK MENARIK PUN


.....................................................................................................................................................

ME INDEED




DONT JUDGE ME BASED ON YOUR FUCKING IGNORANCE YO

SEX.DRUG.ALCOHOL. aint my life :)

. having a BOYFRIEND is not my ADDICTIVE
i'm PROBLEMATIQUE,avoid me. im used to be HATED but i dont give a FUCK .
i'm so FAT yet so UGLY and i create lots of PROBLEM! again : AVOID ME !
Stop pretend 2 be SINGLE shitty guy! your girlfriend told me she's HORNY n need u 2 'fuck' him at the back seat !

I AM WHAT I AM!
People judge her based on her sexual remark,her harsh words and controversial photos . she used 2 heard many fake story about her ownself espcially about her in&out boxer story.what's YOUR PROBLEM LIL PATHETIC? did i wet your bed anyway? naah.. its kinda childish fairytale story actually! KEEP TALKING BITCHES . i didnt had anything to lose anyway. and go on spread all those fake lame story ,it will make ya'll satisfied rite? and LIKE I CARE . she'd never take things seriously. she's a girl with her own style,she kissed a girl so high,hating attention and those fake lies .she's having real trash attitude and dont give a FUCK on whats gonna happen. she do what she like .she's not having a great life in real instead of facing the boredom and stressful life evryday .it wasnt easy to be her she'd enough lies and watched too much episodes of drama .if you think you're SO DAMN GORGEOUS,then left . she's not rolling with perfectionist . she's way not interested to . and feel free to block her when you're HATING HER FOR NO REASON .she's a optimistic person which didnt kick ass for no reason like yo bitches doing . like i care if you wanna hate me ! and oh ya..if you feel upset when i'm replying your boyfriend,i think you should keep him fucked up in your bedroom's closet .i'm not seeing TAKEN guys anyway.you have no idea how JOYFUL i am as a friend .i'm a real friend indeed . im fun .i'm talkative 2 person i like.and i'm not a BACKSTABBER.

Jumaat, 26 November 2010

New Start You Alls !!


Okay..lepas episod-episod duka dalam hidup neyna gone away .now neyna nak happy2 kan diri dengan confident . new fresh feelings . new fresh life .yeayy~!!


neyna taknak ada anasir-anasir negatif lagi dalam hidup .. kata orang pandai2..jangan kawan dengan orang yang berfikiran negatif untuk menuju menjadi orang positif . yeah ! neyna nak pegang pada benda tersebut !

go go neyna !

neyna nak menjadi seorang gadis baik yang BERTUDUNG !
neyna nak jadi anak yang solehah yang taat pada mak abah
neyna nak jadi makhluk tuhan yang beragama :)
neyna nak belajar tinggi-tinggi ! nak hidup senang kelak supaya dapat senangkan mak n abah !

mari kawan-kawan AMIN kan doa neyna ,, AMIN.. :)


................................................................................................................................................

BLURBBB...



Guys ..

i dont need love anymore..indeed ..kalau nak percaya..percaya la..lau xnak percaya terserah..but now..love is just a bullshit 4 me..xpayah la nak rekemen2 kawan2 korang ke sedara ke abang korang ke kat aku..please lah..aku ni dah rimas plus aku tak tau cara camane lagi nk reject orang ..once i say no..there will always a no !

guys,

as aku dah cakap..aku xsedia nk ada serious relationship sebab aku tak into it..aku xnk into a wrong guy lagi..bosan plus aku dah malas . and kalau ada yang masih simpan perasaan..sila buang jauh2 perasaan tu..lau korang tertanya2.." masih ada harapan atau tidak.." the answer is NO ! thanks :)



love you guys . as FRIENDS ^^

Selasa, 23 November 2010

Mao Nek Gila

EVERYTHING IS JUST MISUNDERSTOOD .
WE'RE COOL WITH IT
SHE'D CALL ME. WE'D APOLOGIZE .
AND THANK GOD
EVERYTHING'S SETTLED

IN A GOOD WAY I MEAN


HEY,COME ON .
IM NOT THAT MEAN !

WHAT?

I AM ?
OH OKAY,IM MEAN.

SO WHAT ?

WE'RE COOL ALREADY REMEMBER ?

OUH GOD.

HEY ANYWAY..


THANKS 4 VIEWING .

Ahad, 21 November 2010

Back to basic

Dulu..neyna ni seorang manusia yang kebal.. i mean..kalau bab-bab cintan nie..die ley handle la semua tu..setakat berpisah,air mata bukan kawan baik neyna la..tak rasa langsung sedih ke ape..sebab neyna ni susah sangat2 nak sayang orang ..

tapi sejak pindah kluang benda 2 berubah 360' . neyna da mula rasa sayang..rasa nk setia..rasa sedih bile berpisah..mmg hangguk betul lah !


now back 2 basic ..everything i do..i'll do it 4 MONEY baby ! haha
xde la nk bercinta2..zaman cinta-cinta ni untuk kanak-kanak sekolah je..[ayat sial] . aku malas ar nk bercinta2..aku da reject beberapa orang..n aku rasa macam jahat sangat..tapi..apa boleh buat ? ni yang aku nak sekarang..keje ape sume lum ada..jangan nk berangan cinta-cintun..tunggu la aku da masuk blaja ke..da keje ke..da pegang duit sendiri ..dah mampu bagi mak abah duit,,dah mampu menyimpan..baru la boleh kan,


....................................................................................................................................


ONCE UPON A TIME ...


ada satu lelaki ..neyna jumpa dia about 3 years ago kot. mase 2 dia dengan akak angkat neyna bernama D******* berstatus couple of the year. n dia ni pun secara automatically jadi abang angkat neyna . dia seorang abang yang baik..caring .dia tau macamana nak jaga adik..


dia jugak seorang yang extra penyabar..dia dengar macam-macam tentang diri dia.. dia ni macamni la..macamtu la..macam2 lah..tapi dia cam ..DONT GIVE A FUCK . lantak aa aper orang nak cakap.lau kau dah kenal aku..baru judge la apa yang kau nk judge ,

dia baik..and dia sangat2 manja..dia orangnya cakap lembut.tak pernah marah2 ke tengking2 ke..die soft-spoken guy. dia tau hormat orang and dalam masa yang sama..dia tegas.

after die breaking up dengan my sis tu..dia cam lonely..and dia sangat sedih plus dia rasa betrayed.maybe dia nak lupakan ex die..so masa 2 neyna yang teman dia hari2..on call dgn dia..text dia..and kami rapat gilak..

and then..ada la kisah-kisah antara kitorang berlaku benda yang xbest didengar..sebab yela..kadang-kadang mulut orang ni buat kita saling tak mempercayai kan..sampai neyna gaduh ngn dia..benda ni macam kadang2 pk pk balik..apa lancau la nk gado2..padahal bukan sehari dua kenal..benda kecik besar2kan macam budak2..maybe neyna ni immatured kot..

and benda ni macam berlaku tanpa rasa rela au..neyna dalam hati cam..haihh..asal la leh gado..asal la..macam pk pk balik..macam kenapa benda kecik wat aku ngn mamat ni gado erk? padahal boleh citer baik2 aper..



but its all over now..lepas sesak-sesak nafas pk mane die ni hilang..dia datang balik..and good news..kitorang dah berbaik..perghh..lega gilak ! at least i have my brother back :)




i miss you brother ashraf :)

Jumaat, 12 November 2010

Bohong



Hahaha..best ke hidup berpura-pura ni ? rasanya macamtu lagi okay lah kot.. daripada terus rasa pelik je .baik lah hidup dalam keadaan pura-pura

I'm okay
I'm not missing you
I'd Forget you ]- semua statement tipu !
You're not important at all to my life
I will never miss you . I promise !


cuz the fact is


I'm not okay
I miss you like hell
I'd never forget you !
You're part of me now ]- Apa yang sebenarnya !
I will always miss you . I Swear .

haha..bodoh la kau neyna ! apa kau pandang kat budak tu..die pandang kau 1 mata pun belum tentu lagi .sebab die lanun cetak rompak..ada 1 mata je...buta mata hati ! [ geram nokk ! ]



***
bila aku dengar lagu project pop -bohong . aku rasa macam itu memang aku .haha lirik die

"sesungguhnya hatiku ingin menahanmu..kamu jangan pergi ! kamu jangan pergi ! sesungguh nya jiwa ku bisa gila jika hidup tanpamu..aku terlalu mencintaimu"

HAHA.WELL . WHAT TO SAY ? NEYNA KAU PATHETIC DOH ! SERIOUS KO NI LAYAK JADI LESBIAN JE LA .HAHAHA



statement diatas ditulis pada keadaan emosi saya tidak stabil ye anak-anak . harap tak amik hati,masuk otak dan sila jangan bagitau mak-mak anda ye.. terima kasih. segala sokongan anda amat saya hargai .
.
.
.
.

"weh.kau suka ****** eh?"

"mane ade la..biase-biase je kot...kawan biase je."

"eleh..nk tipu aku konon..aku tau la !kite da jadi adik akak 20 taun la..xpayah la tipu2"

"betol la..mane ade.."

"ko frust eh dgn die..?"

"babi je ayat ko "frust" ! mane ade..aku xpna ckp kat die aku suke die..die pn xpna ckp die suke aku..so apa plak yg nk frust2 nye??"

"eleh~"

.
.
.
. babi! kantoi suda..haha..tu la..emo tak pandang kiri kanan..kan orang da perasan..adeihh..mane aku nk cari alasan ni..haha..bodoh betul lah !



ape2 pun stay cool aje..buat2 macam xde ape berlaku.haha..aku kan rileks ..[cheh..padahall] ! chit poodah !
...................................................................................................................................................


DUIT DUIT DIMANA KAU DUIT !!



SEKARANG FOKUS CARI DUIT SAHAJA !!pk nak keja mana..nak naik apa..nk duduk mana..bape gaji sebulan..bape nk bagi mak abah..bape nk simpan..bape nk enjoy ..hadui ! bile dah tua ni..macam2 kene pk la..malas betol aku !.rase nk jadi budak2 je lame2..senang..tak payah pk pk pasal tu..haihh !!


...

Selasa, 9 November 2010

Bullshits and Past time


she's hot right ? okay. here's the thing . kalau DIA ni cantik..so tak salah bukan kalau saya [SEORANG PEREMPUAN] suka tengok dan minat pada dia ? no harm bukan ? so whats the deal ? sekarang ada pulak keluar cerita lain lepas neyna buat blog yang bertajuk

" neyna suka tengok perempuan cantik"


kenapa lah sampai nk keluar soalan-soalan begini :

- awak ni LESBIAN ke ? [ ye..lesbian ye anak-anak..]
- kenapa awak suka tengok perempuan cantik..lelaki hensem kan ramai jugak.
- Awak ni memang lesbian kan DULU ?


okay..here's the thing ! kalau ye pun saya pernah menjadi LESBIAN . itu benda dah lapuk n perlu ke nak dibahas-bahas lagi ? urgh ! pernah bukan bermakna masih bukan ?

tau tak kenapa perempuan boleh sampai jadi lesbian ?

sebab laki sekarang banyak yang tak guna dan berantakan [ cakap semasa emo]
sebab lelaki suke main-mainkan perasaan perempuan
sebab lelaki tak faham naluri seorang perempuan
sebab lelaki banyak yang tak setia
sebab lelaki banyak yang miang.dah ada gf ngaku single
sebab lelaki jahat !!!!!!!!!
sebab banyak sebab!


so ...sebab itu lah ! kenapa la berlakunya penk-lesbianan dizaman ini ? knapa zaman dulu2 xramai ?


sebab lelaki zaman dulu baik-baik
sebab lelaki zaman dulu setia
sebab lelaki zaman dulu kalau da satu awek..die terus masuk minang ..jangan leceh
sebab lelaki zaman dulu tak suka main-mainkan perasaan perempuan


sebab tu perempuan tak ramai jadi lesbian dulu2



im so pathetic yo.


L u a h a n
. . .


neyna masih perempuan..masih manusia biasa..ada hati ..ada perasaan..ganas2 neyna pun..neyna masih nak rasa disayangi..dihargai..neyna tak faham ape 2 erti kasih syg sbb tak pernah dapat pun . neyna bukan mintak mintake..bukan jenis neyna nk mintak orang sayang2 ..neyna tau benda 2 akan datang dengan sendiri..tapi bila neyna dah mula rasa selesa disayangi..benda 2 akan bertukar jadi teragedi benda yang neyna taknak..apa yang berlaku macam taufan..mula2 indah..datang pelangi..tiba2 nanti datang hujan lebat ..neyna tak faham..n xsempat pun nak faham..hati ni memang untuk disakitkan da menyakitkan ke ? perlu ke ada kasih sayang kalau semua tu palsu macam babi.sampai 1 tahap..neyna giveup..n rasa baik neyna tak payah cari lelaki lagi..jangan salahkan neyna kalau neyna da tak bernafsu dengan lelaki.. semua berlaku atas sebab .





hurm..:(
thanks mak . thanks abah . kasi kasih sayang cukup.
tapi..
kenapa xrasa sempurna ?
masih..
xsempurna....
.............................................................................................................................


ADDICTED

HELP HELP..IM ADDICTED TO COKE AND REDBULLS





minum manis tak bagus untuk kesihatan ye anak-anak . [ peduli hape aku..da sedap..aku minum suda ]





..............................................................................................................


S E D I H


patut ke rasa sedih tu ada? sebab aku takde sape untuk teman hari-hari aku.aku xde sape-sape untuk aku luahkan semua isi hati aku.aku takde sape-sape yang nak fahami naluri aku.bila semua orang yang aku percaya tikam belakang aku.bila orang yang aku sayang hina aku. bila orang yang aku harap,permainkan aku..bila orang yang aku sanjung mengutuk aku..aku tak tau mana nk tuju..aku tak pernah dengki pada orang.kenapa orang suka dengki pada aku..buat aku rasa teruk pada hari-hari aku..buat aku rasa hiba dalam setiap langkah perjalanan aku..puas ke tengok aku menderita sedih.kenapa aku selalu jadi mangsa . kenapa aku yang selalu salah diakhir cerita.kenapa aku tak rasa betul apabila aku dah melakukan kebaikkan?mungkin ini caranya untuk aku mengenal erti kehidpan nyata.aku terlalu bersangka baik pada masa depanku..pada orang sekeliling aku..hingga aku selalu dipijak..


nampak aku slelau ketawa..senyum..ye..aku buat semua tu sebab aku nk menutup semua rasa sedih dalam hati aku..aku rasa sepi..aku selalu rasa hiba.tapi aku xsuka tunjuk sebab aku bukan malaikat.apa aku buat akan semuanya rasa salah sebab aku tak tau apa itu erti betul . aku melihat sesuatu melalui perspektif berbeza..sampai aku menongkah arus n benda yang sering aku lakukan memakan diri sendiri. aku mulai tenggelam dengan dunia aku..aku melihat semua jari menunding pada aku..aku nampak semua mata tajam memandang aku..aku nampak semua hati benci pada aku.aku salah atau betul..tak ada guna nak berdiri mengeluarkan kata-kata..sebab yang salah akan tetap jadi aku sejak aku kecik.aku dah terbiasa dipersalahkan..bila aku lihat orang..aku senyum..orang senyum balik..hati aku tenang dan tak cakap apa2..tapi dalam hati orang ? budak ni ke diana? haha..
aku dah terbiasa dengan semua tu..aku anggap semua orang baik..tapi belakang aku..orang yang aku anggap baik lah yang sengaja menjatuhkan aku


aku tak rasa aku xboleh hidup sendiri..sebab selama ni pun aku mmg sentiasa sendiri..nampak je macam ramai orang teman aku..ramai lelaki yang nk isi tempat kosong dalam hati..tapi apa guna memiliki tanpa menghargai ? aku bukan bodoh..aku bukan buta..anggap aku kekasih untuk mengisi tempat kat hati? apa kau ingat aku ni xda hati ? aku pun punya perasaan ,aku xkan manguasai orang untuk kebaikan aku..tapi untuk kebaikan dia..aku tak tau.



aku tak tau sama ada apa aku cakap orang faham atau tidak. yang aku tau..tak ada sapa mampu faham aku melainkan aku . aku tak perlu difahami

aku cuma manusia.

Ahad, 7 November 2010

Emang Dasar !




Haha..Rasenye cam dah lame killer je tak update blog ye anak-anak..[padahal baru aritu update.] takpe..gebang kadang-kadang tu digalakkan .

haha..well..ni pun baru balik umah kak iela..whuahh ~! rase cam setahun da kat sane..si Nadiea hari-hari kuar ngn bf baru die .. HARI-HARI ye anak-anak.. aku duk umah menanti saat die balik je..[biase la ..budak tak laku] bahahahha...tapi ada jugak aku kuar dengan diea..ikot die g dating..aku dengan kawan baik bf die pun menyemak alam kat situ.hahaha..BEREMPAT LEBIH BAIK YEE..walaupun xde bf tapi xde la rase sunyi sgt sbb dapat kua ngn akak aku n bf die ;p [SEMAK LA KAO NEYNA !]




.................................................................................................................................


ENDING OF NOTHING


ok tutup cerita pasal semak-semak lalang .sekarang mari bercerita tentang my new feelings ^^
neyna hari tu ada la terasa killer dengan seseorang tu..hehhe..lepas tu..neyna rase macam.."sudah-sudah la neyna.." ..lepastu neyna terus delete num phone die..terus tak rase nk online lagi [ KECEWA LA KONON-KONON ]mase 2 rase sedih killer je.sbb yela la..tetibe terasa gile dgn die..huhu^^ serabai an aku touching . macam pondan third class nok !

ala..malas la nk mengharap pape..lau leh xnk lagi da contact die..die 2 ngn aku ni da macam langit dengan bumi..mane la boleh aku nk terbang same tinggi dengan airasia plane ! aku ni cume anak-anak bangau yang ngah tadika kembara belajar bertatih jerr

sudah la neyna..belajar hidup sendiri..jangan harap sape2 n ape2 dalam hidup..ape nk datang..tetap akan datang..ape yang takkan datang..mmg xkn datang..so..jangan tengok2 belakang lagi..kau bukannya jelek-jelek amat yang sampai xde orang nk kau..ade je..cume kau je memilih sgt kot..aku bukan apa..aku cume ikut cakap emak..emak ckp "dik..kau nk cari laki..cari yang leh jamin mase depan kau..xpayah cari yang cikai2..nanti ko yang nk hidup..ko yang susa..cari lelaki yang bertanggungjawab" baiklah emak! ana akan cari ^^..heheh..tapi buat masa ni..belum jumpe..so..kite rileks..minum2 kopi lu..pot2 lu..lek lek..t jumpe gak perr..


malas aa nk pikir..lantak aa nk jadipe..yang penting aku dah xnk involved g ngn die..biase2 suda..banyak g laki..lek aa kn.hahaa.^^..takde aa..lau xnk ckp aa terus tegak..ni tak..belok-belok..punye la panjang belok2 die..ending die.. ? ahh! lantak ..da xpk..



sttle aper


...............................................................................................................................................

Selasa, 2 November 2010

Lelaki Pencarian Diana


Gedebak gedebuk..sedar2..neyna dah 20 tahun ye anak-anak..rase macam baru je semalam masuk form 1. haha.rase macam dah macam-macam benda neyna buat. banyak perkara neyna dah lalui . pelbagai macam masalah neyna da harungi . aneka kisah2 sedih..gembira..kelakar yang dah jadi asam garam dalam hidup neyna .


dalam 20 tahun ni.dah macam2 jenis lelaki neyna jumpe..yang baik ada..yang pura-pura baik pun banyak..yang jahat tu jangan cakap la..tapi neyna ckp direct..kawan2 neyna memang majoriti jahat luar..hati sume baik2 ..heheh [puji member..jadilah member aku lau nk kene puji ye anak-anakk..] haha.


last2 neyna da rase penat ..tired.bosan dan fedup nak cari lelaki yang sesuai untuk hidup aku..sbb aku rase blum masenye aku nk ada serious relationship memandangkan aku muda lg..blum lagi masuk belajar mane2..belum lagi dapat kerja mana2 ..so belum masanya kot..haha

tapi kalauuuu lah diberi peluang...neyna nak ada BF yang begini [BAKAL LAKI TERUS] :




-Lelaki yang matang [sbb aku ni xbape nak matang .hahaha]
-Lelaki yang boleh MEMBIMBING aku [membimbing ye anak-anak..xbley blaa..haha]
-Lelaki yang boleh buat aku rasa selesa dengan dia..xterlalu kaku..xterlalu loud..biasa2 sudeyh
-Lelaki yang simple but niceee [ segi dressing ..hahaha]<-macam la aku dress sgt nk demand2 -Lelaki yang tak mintak bukan2 !!!!!! [DARI SEGI GANGGUAN SEXUAL] geli nyahh !!
-Lelaki yang tau respect neyna,family neyna,privacy neyna dan keputusan neyna. :)))
-Lelaki yang memahami dan xsuka memaksa..
-Lelaki yang lawak n suke bergurau yang bertempat.xmenyakitkan hati
-Lelaki yang tak KURANG AJAR !
-Lelaki yang tak bertindik,bertatu,berambut panjang,berambut perang,pakai emas,pakai gelang,pakai cincin,rantai ape2 lah selain jam.
-Lelaki yang setia dan tak romantik ! [huhuhu]
-Lelaki yang tak demand.tak suh aku pakai apa yg die nk,suh jaga badan ke,suh jadi ape yg die nk ke..lau die nk aku..die terima aku apa adanya aku.
-Lelaki yang jujur dan TAK KEDEKOT!
-Lelaki yang TAK PUTIH .
-Lelaki yang tak hensem sangat. [susah nak jaga]
-Lelaki yang menjamin masa depan... :)
-Lelaki yang solat,puasa penuh.ada ilmu agama..xla alim..tapi cukup la sekadar beriman. :)
-Lelaki yang BERMATA CANTIKK^^





Okay..sekian terima kasehh :)

Ahad, 31 Oktober 2010

Its Genting Baby !



Haha..siape la sangka..abah yang susah nak bagi lepas kitorang yang degil macam badak sumbu ni g genting bersama kawan-kawan..haha..kawan xberapa nak kawan la..ni macam..lebih kurang PAKWE BARU KAKAK .atau lebih afdal lagi..SCANDLE KAKAK saya yang ajak..aku n diea on sahajaa..:)

Yang turut Terlibat :

-Hazwan [scandle kakak]
-Nadiah [kakak gwe]
-GUE [budak paling hot alaf ini..bahahahha]
-Ateng [ kawan baik hazwan]
-Sonata [ adik hazwan ] <- name die sebenar hazami. Hazami kn nyanyi lagu sonata musim salju



AKTIVITI :


Hari Jumaat :

hazwan amik aku kat jb [uma kak iela.] naik ESTIMA ..woiii !! aku jakun woi..pintu keta die bukak sirikkk!! aku kagumm...padahal diorang xde pape sbb diorang celik2 mata dah pakai baby kiko..aku pakai brand mamiko je..! dan pada masa itu citer hindustan telah berlaku..dimana ada sedikit pertelingkahan antara aku dan ex aku yang menganggap aku adalah ayam kampung jagaan shugardaddy . dan blablabla [<-pemalas nak mampos nk cerita apahal] naik kl..sampai malam [ hazwan bawak kereta sangat lambat macam siput ].ambik nadiah kat UM .pergi makan sambil SESAT-SESAT SIKIT biase la..budak johor naik kl..kami ni ikut signboard je.. !

COMMENT UNTUK MAJLIS PERBANDARAN KL - SILA LA PERBETULKAN SIGNBOARD ANDA YANG RUMIT MACAM CURL-INK ! TERIMA KASIH :))))))


Hari Sabtu :

pukul 10 gerak dari um..sbab diorang [hazwan.ateng & sonata ] janji melayu ..janji kul 9..pastu kul 9 suku diorang baru bangun tido :))) !! kitorang punye excited,kul 8 da bangun..<-pentipu ! sampai gedebak gedebukk!! sampai atas skali kul 2 ! yeayyy..kami lah GENG LEMBAB !^^




masa nie hazwan snap..so die xde.haha

nak nek benda pusing2 !! yeayyy!!

aku sanad comel..jgn jelesssssss..bahahaha

yeayy !! aku wanita pendekkk!! dan dua galah panjang!

ini adalah pengantin baru


ni aku dengan sonata si budak kecik.hehe


asik diorang je..semak woi..tepi tepi!! gambar aku plakkk! ahhaha[jahat]

sonata muke cam anak mat sallehhh..aku gemok woo..tembam cam dottie

sonata dengki..die candid aku


ni aku dengan ateng..ngah gerun nak naik benda tinggi2 tuuu! ee seramm..die ni suke amik gambar ngn aku sbb aku baik .hahahah


asal aku macamtu wei ! terangkan skett!!

nak sket aa gule2 !!!

akulah si budak pendekk!! da basah kena hujan..rambut da macam megan fox lepas bersalin


saya sangat putih yaww ! jangan jelez y'allss !!



masa ini belum hujan ye anak-anak..

dah macam pengantin baru la pulak..dak kecik ni suke naa posing! haha

haha..mase ni aku xtau sonata nk snap pic ! ^^


Jumaat, 22 Oktober 2010

Sehari Bersama Angah :))

Today kitorang beronggeng same2 ! neyna & angah yang kecoh lagi kampung [babi je ayat] lepak2 kat bandar dengan muke slamber-dog




Masa ngah jalan2..neyna nampak baju cantikkk.....so beli ! tu la die lau pompuan kua..ade je benda nk shopping! haha..biase lah tu.. aku ngn angah kn biase ^^

ni antara video yang sempat kami hambik di pizza hut:


video



Ni la contoh keselekehan kami berdua :




haha..kelakar la..dah la makan guna tangan..sudu ngan garpu ade kot..saje je nk gune tangan..biase la..kami ni BUDAK KAMPUNG .Hahaha




ni plak antara gambar2 posing yang sempat disnap :




thats all folks .Thanks :)


Rabu, 20 Oktober 2010

Video ye anak-anak

video






siapa nak dengar katak bentong menyanyi???



percubaan kali pertama :



video




percubaan kedua ye anak-anak [suara xsampai so nyanyi slow2] <-bodoh kn siap ada ehem3 !.tak tahan beb
video












sekian.kutukan anda di sulami dengan jutaan tanda terima kasih.

Entah

Ni la cara neyna malas update blog . sekian





HARAPAN DATANG KEJAP. LEPASTU DIA HILANG KENA HANYUT OMBAK TSUNAMI


ASAL NEYNA CAKAP CAMNI ? SEBAB SEMALAM..MACAM ADA HARAPAN..TODAY..DIE HILANG N MENDIAMKAN DIRI .BODOH LA KAU . WHAT IS WHAT ? NEYNA RASA MACAM NK LOMPAT-LOMPAT KATIL SAMPAI PATAH SO ABAH BELIKAN BARU YEAY :)



....................................................................................................................................

Selasa, 19 Oktober 2010

Mulai Bahagia

Malas nk explain kenapa..tapi yang pasti today neyna HAPPY GILLER !!!





Baiklah anak-anak..nampak tak huruf besar gajah diatas ? dah menunjukkan sangat bukan betapa happynya neyna sekarang ? ^^ huhu !


sebab neyna happy neyna ade denga lagu au..lagu ni xtau la sape nyanyi..tapi video tu ada 2 perempuan yang perkenalkan diri diorang sebagai SINTA & JOJO joget2..AND NEYNA SUKE SEBAB DIORANG COMEL !!


lagu die lyric macamnie ..

"Dasar kau keong racun..baru kenal ehh ngajak tidurr ..! ngomong gakk sopan santun..kau pikir aku ayam kampung ! "


hahaha LAGI LAGI LAGI


"EHH KU TAKUT SEKALI..TANPA BASA BASI..KAU AJAK HAPPY-HAPPY !"


hahahaha...kelakar kan ;p


"SORYY3 dik..jangan remehkan aku..SORRY3 bang..ku bukan cewek murahan"



cantik perempuan berbaju PINK tersebut :)))



video

..........................................................................................................................

Berhenti Berharap !




Neyna da mula dapat rasa yang neyna ni cuma bertepuk sebelah tangan .neyna rasa..neyna ni cam memaksa-maksa orang suka neyna. SUKA LA SUKA LA KENAPA KAU TAK SUKA AKU WOI ! BODOH LA KAU..HAMBIK NI TAPAK KAKI !

NEYNA NEYNA , ORANG DAH TAK SUKA KAU NEYNA..KAU BLAH LA..TAK MALU KE HARAPKAN BULAN JATUH KERIBA ? <- ayat frust suda ! ntah la erk..makin lama neyna harap kat die makin rase diri ni tak malu ! wahahahahaha.. <------ muke tak tau malu (T.T)


kn best lau ade 1 laki yang betul2 sayangkan aku..nk jaga aku..ikhlas n xpernah pakse aku buat itu ini..tapi cume senyum tgk aku bahagia .. BERANGAN LAH KAU NEYNA !!


Tips bila neyna KECEWA :

-makan nasi ayam sambil online [ngah buat]
-tengok tb -haha babi je ayat ..padahal ngan xkecewa pn tgk tb gak.
-entah
-bodoh
-kecewa menangis lah BABI

A = "woi neyna asal kau suka cakap babi ?"

D = "biarlah babi ! "

A = "tak baik tau cakap orang babi ! "

D = "tau la (T_T)"

cicak melompat !

A = "Eh kau mak kau BABI BABI BABI "

D = "eee..mane boleh cakap babi ! aku cakap babi sekali kau cakap babi 3 kali"





MORAL OF THE STORY : JANGAN CAKAP BABI LA BABI





..........................................................................................................................................

HOT REPORTER STORY Y'ALL'S !!


ade sroang kawan abang aku ni bersana SRG bukan nama sebenar.die ni kn..ade awek tau..tup tap..aku xtau ape2...tibe2 tau die ngn kwn lame aku mase kat skola molek dlu y'alls !! huhuhu...;p


hot couple y'alls .huhu..saje je dengki srg ni..sebab die suke dengki reputasi artis papan atas cam neyna ya'lls !! ^^

Isnin, 18 Oktober 2010

To Whom I Like & To Whom I hate


Neyna tahan kencing sebab = pemalas nak mampos nak pergi toilet bila duduk depan pc

sebab : takot orang lain take over pc .. tettttttttttttttttttt*
memang alasan babi giler.


P/S : NEYNA TUNGGU ORANG YANG NEYNA SUKA TU ONLINE TAPI DIE XONLINE ONLINE..MANE ENTAH ! LAPTOP ROSAK ATAU DIA MALAS NAK LAYAN NEYNA HODOH. HAHAHA.. :) [ KESIAN KAU NEYNA..TAKDE ORANG SUKA KAU..TAK LAKU..] ini lah dia..nasib janda muda ye anak-anak..hahahah...janda keee??

-aku suka gila kat die nyahhh!!
-sebab die comel
-lepastu die baik
-tapi dia tak suka aku kot
-sebab dia comel
-sebab die baik
-so aku bunuh diri terjun tingkat 16 wisma bunga
-bodoh kau neyna
-orang tak suke kau blah la..tak malu ke
-haha..peduli ape aku


neyna gila cakap sorang2 ****



peduli aper..memang dah lumrah kodd ...cinta itu xmesti harus memiliki !!


sambung cite sal tadi :[tibe-tibe je tuka topik]

dalam rumah ni..pantang lepa kejap..laptop di-take over oleh makhlok asing .

makhlok asing = ahli family yg len .


Tadi neyna on..pastu ade ex neyna sorang tanye pasal blog ex couple die..
err...
faham tak ?
ex neyna punya ex . EX NEYNA [ lelaki ] PUNYER EX [ perempuan ]
so neyna tgk la blog minah ni..die tanye..ade lagi x EX die tu kutuk2 die
neyna cakap xde .
lepastu die cakap = 'haha'

MOTIF : ENTAH !


p/s untuk ex neyna :

Dah kenapa kau ex ? makan lauk basi terlebih ke atau tersedak sudu ?





..........................................................................................................................................................
SI BABI MENGAUMM!!






Secara babi nya..emosi neyna xstabil sebab tadi ..ada cerita pasal babi kedengaran kat telinga neyna ..

babi tersebut : PARIAK A/L BANGLADESH
Umur : 21 TAHUN
KES :MENCARUT MARUT DENGAN NIAT MEMBUNUH REPUTASI ARTIS PAPAN ATAS
Gambar :

babi bukan ? dia memang sial bin jalang .

tetttt [ hp bunyik ]

mesej : mUngKin Kah Ku TeMAn BiAsA...sEaWaLnYa KiTa BeRjUmPa..MuNgKiN kAh KaU tIdAk MeRaSa PeRbEdAaNNyA?mUNgKiN bILa TiBa SaaTNyA kItA kN tEtaP bERsAmA,mUNgKIn KItA kAn JaTuH cINta.mUNGKinkAh??

from : PARIAK PUKIMAK [nama dalam hp]

ye anak-anak...ayat rempit ye anak-anak..

lepastu dapat mesej dari GF dier pulak.

"Ema mintak hp..macam2 alasan die kasi diana..geram ema.."



then ..neyna foward mesej tersebut dan hantar pada gf yak untuk mengeruhkan suasana..bahahahahahhahahahahahhahaha [ ketawa jahat ]

FACT : semalam pariak FUCK-FUCK kan neyna dengan ema..Today die hantar mesej rempit tadi :) babi bukan dia anak-anak ?


ema call...[lepas class] ..n then..BOOM....!! cerita hot story keluar !! ^^

Antaranyaa : [jeng jeng jengg!!]


-Diana dah lobos ditebuk tupai [statement anjing dari pariak pukimak ]

-Diana tarik n PAKSA [ye..pakse ye anak-anakk..] paksa pariak cium dia..whoaa..mungkin dia sangat hensem seperti JULIAN CASABLANCAS ye anak-anak..sampai diana paksa dia cium diana...

-Diana ni mulut jahat. suka maki-maki .. ye..itu dia ye anak-anakk...kalau orang dah buat babi..jangan maki ye anak-anak..bagi gula2..baru betul ye anak-anak ....:)

-Pariak nak kenakan diana..dia nk diana tangkap cintan kat die gila2 lepastu die nak blah camtu jee..whoaaa...mungkin diana bodoh dan cepat terpedaya dengan budak lap meja tu ye anak-anak? laa...fakta baru tu..tulis dalam diary yee ....:)

dan bermacam-macam lagi lah ye anak-anak


rasa macam bahagia ye..dengar cerita-cerita artis papan atas seperti ini :)


diana dengan tanpa rasa serba salah dan segan silu..terus pergi ke inbox FB die dan hantar mesej yang berbunyi begini ye anak-anak :) :


woi bangla ! kau ingat aku xtau pe ko cite sal aku kat ayu? kat ema? kat dak2 kedai ke ? fuck aa wey ! aku tau sume cite ko..ape ko ckp sal aku sume aku da tau

ko nak sangat cari pasal ngan aku kan ? okay..let the game start k derr !!lu bukak game..lu redah game ni sampai habis cerita :)

lu jangan sampai wa g uma lu..jumpe mak lu..kakak lu..abg ipar lu sume..story sume sal lu er..pe lu dah buat..jgn smpai wa bawak sume pompuan2 lu yg lu pna ngandungkan..yg lu pnah men2kn..wa cite dari A-Z. lu cari pasal ngn wa kan ? lu tanggung der !

lu nk cakap ape? wa xde dara ? lu nak wa heret faiz jumpe lu depan2 ? ok..lau lu nk kepastian..wa akan heret die jumpe lu..tanye die pna pecah dara wa ke x..lau die ckp xpnah..n wa masih ada dara..wa nk lempang muke lu depan dak2 kedai lu? de bran ?

wa xreti der nk cari gado ngn jantan murah ..buang masa wa..stakat keje lap meja..muke pun xde..teruna pun lobos.. plesing pakai barang spedo..wa xde heran sikit pun kat lu k

lu cte pe kat ema? wa tarik lu..cium lu?? bapak fake sial !! lu mmg pukimak reti wat cite..lu cite kat ayu macam2 sal wa..ckp wa ni..wa itu..wa ilek je..wa mls nk bukak cite lu..wa cite skg antara lu ngn gua ! wa xde libatkan org heh..

lu lau xnk mintak maaf kat wa..lu tgk aa..lu ingat lu besar mane derr?? budak2 lu baju apa?? double? triple? ingat wa takot ? hey please la er..lu tu stakat DIK-DIK je bagi wa..xde pelajaran..muke pun xhensem..hina doo lu !

pastu lu nak cakap wa da lobos la..lu ketawakan wa gado ngn elina? wa da bek ngn die la der..lu nk wa spakat ngn die jumpe mak lu? lu ckp wa hiopkrit ?? sbb solat ? sbb tlg tokmak wa?? hey..itu kewajipan wa sebagai islam..lu xnk solat 2 lu punye hal dengan tuhan lu..nanti kat akhirat..wa babai2 lu je der ! lu keje asik men tinggal men tinggal..ntah2 da ada AIDS..

lu ckp kat ema..lu nk kenakan wa? nk wa tangkap cintan ngn lu..pastu lu nk blah ?? FUCK FUCK FUCK ! wa nk plak layan dak low class cam lu !

lu sedar2 la derr..wa xnk cari gado ngn lu..tp lu wat wa macam anjing..lu nk lu cari..lu xnk lu kutuk2 wa macam cibai..lu mg cari hal !





ye itu dia anak-anak..jangan cari gado dengan diana ye anak-anak..diana ni memang tak cari pasal dengan orang..tapi sekali orang da cari pasal dengan dia...jangan pelik kalau benda ni berlaku ye anak anak :)