Isnin, 22 Ogos 2011

Selamat Hari raya & bye2 sem



hahah..gilo gilo
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN :)







the making of :
ni the making punye ! sumpah mengarut ..bahahahahhahaha..mase ni buat xserous langsung
ni la die perangai kitorang yang betul2..
ish3 !




Happy Hari Raya




Its week away 2 hari raya .
and i'm still here
stuck in muadzam !
Paper dah lepas 5 . 4 okay..1 xok..usahlah ditanya paper apa..sudah pasti lah paper math yang sangat sangat lah best gila babi ! n esok paper account pulak. Hambik kau jajan . Ada lagi pengiraan . memang mintak penampar betol subjek2 pengiraan ni . Menyusahkan mak je nok !

Masa nak balik ni sedih pulak sebab nk berjauhan dengan geng2 bas sekolah yang best ! bahaha.. lepasni jumpa la balik..cuma yela..ada yang da xjumpa lg..so..cam sighh...tp ape2 la babe..life is great 2 think about pain an .so enjoy la bhai ! raya nk dekat emo emo ape barang ! haha




sincerely,

Jumaat, 19 Ogos 2011

Perhati



Ada masa kita tak perlu dengar kata orang lain,
mereka hanya tahu bercakap
menilai,dan memburukkan orang disekeliling mereka.
Tanpa mereka sedar,mereka sedang membuat orang bercakap,
menilai dan memburukkan diri mereka sendiri.
Dunia ini kejam bukan ?
:) aku memerhati.
Masih memerhati kau .
sampai kau tidur,
Selamat tidur kawan !
semoga cepat kau lupakan aku.



Sincerely,

Kisah


Berdasarkan sebuah kisah
aku berdiri semula lepas jatuh

Engkau bukan lah segalaku
Bukan tempat tuk hentikan langkahku.
:)

You means nothing 2 me .


sincerely,

Isnin, 8 Ogos 2011

Dear Beautiful.



Dear Darling,





Welcome to your new big Family . We will love you more than we could ever promised . We will hug you,kiss you ,take care of you and be there for you every single minutes because you're the new sweetheart of our family . Please grow up and be a wise man . Be a responsible man like your father. Be a strong and kind man like your grandfather . And roll with the best woman like your grandmother& mother . We all love you way too much dear razieq hilman :)



LOTS OF LOVE,
AUNTIE NEYNA :)



Sabtu, 6 Ogos 2011

The End Of This Tunnel



Kami dah on the way untuk habiskan sem 1 nie..agak la terasa bosan sebab lepasni kitorang akan duduk rumah dan menggemukkan diri AGAIN :).A lot yang kami hadapi..ada suka ada duka.. but 2 be very frank,banyak benda yang xpatot berlaku..dah pun berlaku..


Ape2 pun ..hope lepasni..bile masing2 dah bawak haluan masing2..dah xde la istilah dengki mendengki..iri hati..semua2 tu..hope rase dendam2 antara kita semuanya dah hilang..sem 2 semua baru. BERSIH !





Masa orientasi. Haha..cari la yang mane 1 aku :)..haha..rasa baru je haritu masuk orientasi..dah nak habis sem 1 dah..:)





GOODBYE 1ST YEAR . 1ST SEM :)