Jumaat, 21 Oktober 2011

I Can see





Nowadays .. Lelaki lagi nampak ramai daripada perempuan .so secara xlangsung..lelaki ada power untuk memilih ! dan ini menyebabkan ego lelaki bertambah menjadi 5 darjah lebih tinggi dari biasa. Fact bukan?

Dulu kita banyak tengok lelaki mengurat perempuan.. frust bila xdapat..menunggu ex couple dia tukar fikiran dan kembali pada dia..Right? Tapi kini..semuanya terbalik . Perempuan yang mengurat lelaki..frust2 bila xdapat..menunggu ex mereka kembali kepada dia.. hmm.. whats been up here ? Demm..!

Yang lebih menjengkelkan,lelaki yang rupa ala kadar je pun,mulai demand gla babi. Setakat girl next door,memang xpandang la..disitu i can see so-so guys act like a hotstuff ! Sumpah geli. Kalau perempuan cun tegur,mula la act macam paling hensem sedunia.. Kalau perempuan next door tegur,buat2 xsedar je.. Macam Geli !

Sekarang,lelaki hensem,nampaknya lebih cenderung kepada perempuan cantik & kaya. Cantik sahaja xcukup. Lelaki yang berwajah sederhana kacak pulak,at least nak girl with complete package . Nice face,nice body,nice ass.nice boobs. Lelaki yang xhensem pulak,nak yang Hottie je..yang kalau boleh pakai baju sesingkat mungkin untuk ditayang sebagai ANGELINA JOLIE in da house . What the heck is happening yaw. Like seriously..cermin rumah aku banyak..kalau kau nak pinjam..boleh je kot !look at yourself.

Sampai ada perempuan yang boleh tahan la manis2 tu..semua single..yang nice2 tu..yang pakai sopan..tapi attitude perfect ,yang pandai jaga diri tu semua end up single. Yang muka macam harem.. yang boleh pakai skirt..ada ass yang solid..ada boobs yang hot..ada pinggang yang kecik cam kerengga itu yang dipandang . Like hello,korang ni ikut logik or nafsu ?


Tapi ape boleh buat ? Taste orang lain-lain.so nak xnak terima sudah :) senyum sahaja .






2 ulasan:

  1. pandainya dia

    BalasPadam
  2. btol2..yg btolnye,same pkran cuma terbalik,cuz sye yg from the guy perspective..haha..nak buat mcm ne,taste org lain2.. =P

    BalasPadam