Rabu, 23 Mac 2011

Tak nak pun


Post ni ditujukan untuk 1 awek :




aku xnak bf kau.
betul
aku tak nak..
ikhlas ni aku cakap..
kau nak..kau amik la..
amik semua tau..
simpan elok2 dalam gerobok kau.
gerobok bilik kau tau..jangan bilik aku lak
.pastu kunci pakai 8 mangga..
lepastu kan..
kunci 2..
kau campak jauh2 kat tasik chini..
so orang nk amik pn xleh sbb nanti naga bangun
kan....?

Middle finger untuk kau dengan balak kau sekali

bajek hot siaaa ~!!!
kau ingat balak kau hot sangat ke yang aku nk sangap?
beb
aku leh dapat sejuta billion kali lagi hot dari tu kot
jangan isau
balak ko bukan taste aku
sikit pun bukan
n kau !
ye kau..!
xyah toleh2 blakang..kau lah !
ye kau ! sape lagi??
kau tu rase kau hot kan?
tak ke?
yela kan..?
ngaku sudaa!
asal kau takut sgt aku amik balak kau ha
sampai sakit2 hati ape bagai ngan aku?
sbb ko rase tergugat ke?
hot er aku?
:)


Middle finger lagi sekali!

kau ingat ko hodoh
aku xya buat camtu pn aku da cukup horror
kau gengster?
pukul ah aku
aku bukan adik2 kau er
ingat sket!



Middle finger lagi!





thanks,thats all.thanks 4 viewing :)




7 ulasan:

  1. cuba baca ayat ke lima anda dengan betul.
    saya rasa ada pembetulan di situ.
    terima kasihh !
    minta maaf kerana menegur.

    BalasPadam
  2. yuyu ...:org gila yg xwarass ;p
    tq akip..huhu

    BalasPadam
  3. amboii ~ marah btol youu . sape orang tuwh ? jhat nyee dea -.-

    BalasPadam
  4. sama-sama.
    apapun kalau jumpa si dia lepas ney jangan lupa ludah untuk saya yaa !
    haha.
    both middle finger up untuk beliau dan balaks beliau !

    BalasPadam
  5. heheheheh..
    nice friends here :)

    BalasPadam
  6. tumbuk neyna tumbukkk! hahaha!

    BalasPadam