Isnin, 20 September 2010

Kawan Ke Kau ?

Ada kawan pun serupa tak ada . haha. sebab tu neyna malas nak ada kawan baik . sebab semua macam punk-punk-alank !


neyna ni memang ramai kawan. ramai g i l a ! tapi kawan baik ? naah ! sorry . tak senang nak rapat dengan budak nama diana abu bakar okay . harap maklum lah sanad2 !
kawan baik ? selama neyna kawan ..beribu berjuta kawan ..yang paling boleh pakai pun

.Nur idayu dorahim
.Noor azmeera sahudin
.Nor Malaain


and..thats it .yang lain ? datang n pergi macam angin .so..thats y la neyna cakap..mungkin neyna layan y'all baik killer macamane pun..neyna ngn semua orang pun macamtu..sebab neyna ni jenis boleh masuk ngan semua orang .tapi..nak nk jd my bff mmg super susah.^^ Terima kaseh .





okay ..nak tau kenapa neyna upload this pic ? neyna nak cite a story based on true story yang terjadi pada neyna and its all about FRIENDS , i mean so-called friends . sebelum tu..mari memperkenalkan..

dari kiri : nonoy[kawan bek masa form 6],bodid,ME, ahmad kamal , and diana qaherah .


masa ni kami semua beraya uma era [diana qaherah] . so we snap pic togather just untuk kenang-kenangan . and poom ... ada cerita disebaik photo ini :)


nazri othman atau dikenali sebagai telow dikalangan kawan2 kita ni pun turut serta dalam rombongan meminang hari tu ..[beraya lah!] lepastu ..macamane entah..tibe2 je lpas kitorang beraya rumah era..masing2 planning nak g karaoke ..n lepastu we girls [me,nonoy,bodid n era] pulak lepak minum kat old taste .


masa lepak tu la..tibe2 terkeluar cerita about naz @k@ nazri @k@ telow . ntah dari mana asal. but we all xde la kutuk..sebab we all kat situ semuanya kawan2 dia..semua pun baik dengan dia.lau kawan baru sehari dua tak apa la..ni semua kat situ kawan dengan dia dah seberapa lamanya..makan bertahun-tahun .. susa senang same2 ..so masin2 niat tu memang tak kearah mengutuk pun pun. semuanya macam nak menjernihkan keadaan sebab masa tu agak tegang sebab naz ni ada prob dengan beberapa girls yang hangout ngan kami hari tu [tak boleh mention nama] .so..kami ni pun just nak cari konklusi n bukan lah mengata apa2..takde pun kutuk ke meng-aib kan dia ke..memang no-such-thing!


tak tau apa angin taufan yang tiba-tiba melanda . si naz ni post at wall fb neyna marah2 .and then tak cukup tu..siap hantar msg and ckp neyna ni seolah2 backstabber yang nak menikam2 dia dari belakang .so..neyna yang lantang pun sound la die tepek .macam la neyna yang sebab semua ni jadi..time susah je kodd dia cari neyna..time senang mg tak lah kan :) takpe..neyna dah biasa macamtu..neyna ni kawan susa.. bukan kawan senang bagi semua orang^^ .


neyna after putus kawan dengan dia..neyna dapat text daripada dia.. da hantar mesej tu pada neyna..bodid and ahmad kamal . mesej berbaur mintak maaf and sinidiran puki-wak untuk neyna n kamal . neyna da blurr.. [pahal nama kamal pulak keluar ni ?] neyna text bodid..tanya pe jadi..dia cakap ..ntah..naz macam nak salahkan neyna n kamal pulak dah..n neyna tgk wall kamal..dia cakap about middle finger la..about watch your mouth la..neyna mmg xtau dia tujukan pada siapa..neyna or naz.. sebab setahu neyna naz n kamal ni kawan baik..so lau kamal nak salahkan neyna n cakap neyna punca pun neyna xmarah kamal. sebab kamal kwn baik dia..of coz kamal side dia..neyna 101% salahkan naz sebab dia xtau niat n cite betul lepas tu nak main hembus je..memang silap la cara kau tu der !


daripada neyna n naz ni kawan .yang dulu-dulu dia lau ada prob dia cari neyna ni..last2 neyna jadi benci gila kat dia..kalau boleh tengok muka dia pun dah tak nak .kenapa nak salahkan neyna? kau tu betul sangat ke kan? kau tak tau niat aku pun .so shut the fuck off !


bodid cakap pada neyna dia tak simpan apa2 feelings towars naz sbb dia tunggu ex dia lagi.so neyna pun xnak la diorang ni bercinta tapi hati masing2 pada orang lain ? what 4 ? make sense ke ? lagi pun naz jugak yang beriye2 cakap pada neyna yang dia ............................... malas je nak bukak cerita .haihh..dah la..past is past ..yang penting ..neyna benci gila kat mamat tuh ! takda rugi apa la ilang kawan macam kau naz.




ni for you lah bro naz :








aku dah lame sabar dengan sikap super double standard kau tu sebenarnya! kau ni..kalau kau suka kat orang tu..kau layan dia macam pueri gunung ledang !contoh ? nak aku sebot contoh ? nonoy ..era..ko layan macam apa ko tau ? macam diorang tu gift from heaven ! aku ? aku yang bukan taste ko yang tak bertudung yang tak baik sopan santun ikot taste ko ni..ko layan macam aku ni hanjeng je an . aku diamm je..malas nk berperangai budak2..t orang cakap aku ni sensitif pulak.tapi sabar tu ada batas jugak bukan?..daripada dulu beb..dari masa kita lepak2 ngn sapith aus sume tu lagi aku dah rasa ko ni melebey taik layan aku!jumpe kau..kau kutok je aku berdozen2..aku gelak je..sebab aku pk apa? MEMBER !aku pnah kutuk fizikal ko ke naz? tak ! sbb apa ? sbb aku pk member !pe jadah haram kau buat..aku xpnah nak marah..sebab aku..aku ni kawan kau tau..bukan lawan kau!kau buat aku camni.. tp pnah aku pulau kau ? pnah aku buat taik ngn ko ? TAK !sebab aku pk kau ni seorang member !


rahsia2 kau ? semua aku tau..cite2 kau dengan sape2 yang kau suke tu..aku tau dari A sampai z . walaupun tak 24 jam aku ngan ko..tapi ko pk balik lah bro..time ko susah..ko sedih..sape de untuk ko? sape calm down kn ko?sape on call ngan ko tak tido sampai pagi2 buta? sape yang nasehat ko? sape yang dengar luahan ko? lau ko xnk pandang aku ni macam seorang perempuan pun..ko pandang la aku ni sebagai kawan yang pernah susa untuk kau ! kawan yang ada time kau sedey bhai !hey aku tak jenis mengungkit la bro .tp apa kau buat kat aku ni dah melampau . kau tuduh aku aibkan ko cerita semua rahsia kau ..kalau aku nak..dah lama..apa kau cerita pasal K**** ?? apa kau cerita pasal e**?? pasal B***? pasal semua la..aku malas nk sebot! penah aku sampai2kan kat diorang ke ? TAK !sebab apa ? sbb pk member . tp ko ada pk aku ? MMG TAK LAH !aku diam je..sampai tahap ni..aku mmg da xley nak hand ..aku nak blah n aku suh ko pun blah sbb apa ? sbb kau bukan kawan yang baik . mmg tak lah naz..mmg tak langsung!




and last thing naz..ape2 pun buang yang keruh amik yang jernih.kau ngn kamal..bodid..nonoy n era masih boleh still kawan macam biasa. dengan aku..kau sendiri cakap aku bukan kawan kau lagi so..aku n ko dah putos kawan .. harap ko happy .


untuk sape yang sampai2 kan pada naz.. kita sama2 cerita..sama2 dengar . kita semua kawan2..apa la yang nak dengki sgt pada member2 sampai buat orang pecah belah apa jadah ni semua . pasal mulut anda..kami dah tak macam dulu .apa pun..sorry and thanks 4 everything :)

untuk did nonoy n era: aku bukan kawan makan kawan..lau naz nk pk aku camtu terpulang ..tp korang tau cerita betul kn ..

kamal: apa2 pun jadi..ko tetap kawan aku..

1 ulasan:

  1. im so flattered. its okay, DONT GIVE A FUCK.
    - bodid rahmat

    BalasPadam