Khamis, 20 Januari 2011

K E N A P A- K A H ?


Perempuan2 zaman ini kan suke ngan benda karut marut yang dipersembahkan makhluk tuhan dari KOREA & JAPAN . batul ?



neyna not 1 of them.

but !

neyna bukan reject 100% . ada juga yang suka..tapi xde la manggila ! macam contoh cite FULL HOUSE N MY GIRL . mmg favorite neyna tuu!!

tapi ada la 1 hari tu..mase ngah tunggu kawan neyna yang lembab lagi tikos ,neyna bukak la radio sekuat2 alam semesta ..sekali ada 1 lagu kua..sangat2 la best pada pendengaran pertama..

lagu dia bertajukkkkk " I'LL BE BACK" DARI 2 PM

neyna dapat agak..group ni mesti xlame lagi naik..skali tau2 tup tap da mmg BANGG !! ramai peminat..n neyna salah 1 peminatnyeee..^^


sila jangan pengsan selepas melihat boyfriend saye..terima kasih^^



...........................................................................................................................................................

Neyna dah berpunya ! yeayy~!!^^ akhirnye neyna dah berpunya n dah ada bf^^
nak tau x sape bf neyna ?
ala malu la...;p
nk tgk gak keww..?
ok la ok lahh !!^^ [ gedik]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
1
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
3
.
.
.
.
.
.
.


yeahhhhhh!!!

its himm!!

^^ malu lahh!!^^


ish !

betul..dia ni la..sila jangan muntah atau iri hati..terima kasih :)





1 ulasan:

  1. 2 pm !!! i love them .. seriously .. hooaaaa !!

    BalasPadam