Sabtu, 17 Disember 2011

lol


There's someone is hoping for me . Aku tak tau mane sempurnanya aku pada dia <--ayat drama petang-petang . Tapi entah. dia cakap dia suka aku so aku just mark his word je -.-" 
Aku sebenarnya try jugak cari2 ..apasal la die minat ke aku . Aku ni nak cakap cun jauh sekali (merendah diri amalan mulia ye anak-anak..) Nak cakap baik,tersangatlah betul !(meninggi diri adakalanya digalakkan )  :) haha .Tapi to be really honest,aku belum sedia dengan semua apa benda ni .

Aku rasa cam seram tengok orang tukar relationship kat FB macam tukar spender .Kejap dengan A.kejap dengan B . kejap lagi dengan C . aku pun naik pening . Hot sangat lettew.Aku pelik ..xde ke orang nak usha aku. Haha..xlaku lettew. Tapi bile ade yang usha..aku pulak pelik . Banyak2 perempuan dalam dunia ni..aku jugak die nak usha.. Rabun warna agaknya.Sebenarnya aku takut pun ade..sbb aku rase cam aku ni cam spesis lelaki jugak kot :P

Tapi before ape2 berlaku..aku nak dia tepuk dada tanya diri dia sendiri . Boleh die ke tahan dengan aku kalau....." KALAU" ye anak-anak.. KALAU SAHAJA. kalau aku terima dia nanti,boleh ke dia tepis semua benda yang pernah dia dengar pasal aku? Boleh ke dia pertahankan aku masa semua jari menunding kearah aku . Boleh ke dia jadi seorang yang boleh menghormati keluarga aku ? Boleh ke dia jadi seorang lelaki yang mampu terima aku apa adanya aku? Boleh ke die jadi seorang yang penyabar dalam setiap marah aku? Jujur aku belum pernah jumpa lelaki sesabar ex aku . Dia satu2nya yang faham aku. So aku rasa susah nak cari lelaki macam dia.

Kalau diberi pilihan.aku memang nak ex aku berubah jadi baik so aku xpayah susah2 cari pengganti lelaki sebaik dia. Tapi 2 la...die xkan berubah plus family aku pun da xsukee so..aku kena move on cari yang baru. Cuma aku takut.. takut hubungan sementara yang menjanjikan sakit yang maha hebat!


pape pun..aku just hope die SABAR . Lau ade jodoh ade la..lau xde..nak wat cane..Have a blast DARLINGS ! :)

1 ulasan:

  1. Sape dia neyna? Your senior eh? =p

    BalasPadam