Rabu, 28 Disember 2011

Explaination

Photobucket

ok lets get clear. i know its been a HUGE issue about me and a "guy" name ishfaq now . kinda feel awkward when people that i dont really know pun da keep on asking me about our relationship . Haha.. ok here's the deal. me and this guy is only a FRIEND . not my BF quite YET :P Indeed .

Betul lah .  nak tipu buat apa kan..bukan dapat duit pun kan ? haha..maybe ada yang pernah nampak aku dengan dia ni pergi mane2 ke kan.ok cerita dia camni..kereta aku masuk bengkel..so aku xde transport nak pergi mane2..dia ni la banyak tolong aku . so xde la sangat pelik kat situ.. dia ni memang baik hati nak tolong aku..so aku pun mmg ngah perlukan pertolongan. no offences .

tapi aku dengan dia memang agak rapat. Kami dah talk depan2.. da pernah talk on phone.Da keluar few times. da kena bahan teruk2 dah pun so..from that im sure he's a nice guy. and im sure if he got a gf pun his gf must be sum 1 nice.. thats all i can say . he's sum 1 really easy to be adored . dia nice,dia fun. dia kaki bahan,dia concern . maybe i should stop puji dia now or else later i yang kena bahan balik. haha

but yeah.. for sure if somebody fall for him,the reason is obvious ! he's too easy to be adored . but maybe i need to step back a little bit sebab ada je kawan2 i yang kire cam fall gila2 ot him.plus im not kinda feel like having anyone in this final eve..so later yaa..lau ade ade la..lau xde..xde la..nak comment pepanjang pun xberani..nanti ade jee orang nak membahan ..Nak2 si MAMU ngan ALIP tu.. hahaha...k la daaa darlings !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan