Khamis, 10 Mac 2011

Opinion .


Neyna banyak tengok girl-girl yang cantik..berambut blonde n hot chick kat FB . okay .

but !

walaupun diorang ni xberapa nak cantik..tapi sebab diorang pakai make-up tebal2...pakai sexy2 skit..rambut colour2 sket..blow2 sket..dah nampak hot stuff giller..right ? xpayah deny la..benda fact ! sebab beauty sekarang depends on how they make up..how they dress n how they photoshoot.walaupun neyna rase benda ni semua mengarut plus ape benda ntah !

neyna boleh potong jari la..neyna confirm n guarantee..kadang2 perempuan yang pakai tudung ni..sebenarnyee...lebih cantik2..sebab apa ?

ok..here's the thing ! die xpayah nak blow2 rambut...xpayah nak pakai baju lawa2..xpayah nak pose giller cute kawaii.diorang ni just pakai tudung pun dah boleh nampak cun .. tapi boleh x perempuan2 yang tak bertudung tu..nampak cantik if bertudung ? tetttt*****



i dont think so. sebab kadang2 pakai tudung pun diorang tak reti.



sbb..xsemua perempuan akan nampak cantik bile bertudung..sbb kadang2..bile die da modified diri die jadi lady gaga..itu yg membuatkan die nampak menarikk..bukan sbb die mmg cantik pun..

tapi permpuan yang dah mmg cantik bertudung..lau dah pakai tudung litup pn da nampak dah cantikknye..bayangkan lau diorang xbertudung..and pose cute..confirm la lagi kawaii kan ?

but diorang xbuat macamtu..sebab diorang have self-respect pada diri diorang. claps2 **



love islam. love hijab. ready 2 change . Thanks ALLAH :)

1 ulasan:

  1. boleh sayer sokong entry neyh x ?? hihi .. kiter ader pndapat yg samer .. Cool !

    BalasPadam